Ons verhaal

Dibaa.nl is afgeleid van het Perzische ‘diba’ dat ‘brokaat’ betekent. Een woord dat we in het Nederlands nog nauwelijks tegenkomen terwijl het in de Gouden Eeuw een zeer geliefde met zilver en gouddraad ingeweven zijdeweefsel was. De intense kleuren en zware kwaliteit van deze stoffen verbeelden precies waar wij als webwinkel voor staan; het verrijken van ons alledaagse leven met hoogwaardige zinnenprikkelende producten

Het Perzische Rijk en de Gouden Eeuw liggen inmiddels ver achter ons. Anno vandaag zijn smaken van over de hele wereld bereikbaar en is luxe niet meer iets exclusiefs voor de elite. Het is immers veel fijner om samen te genieten van bijzondere producten dan er vanuit een ivoren toren mee te pochen!

In Yalda Herbs hebben we zo’n productlijn gevonden. Dit merk heeft 6 soorten thee ontwikkeld die samengesteld zijn uit typisch Perzische kruiden. De verpakking, de geur, de smaak, we zijn er laaiend enthousiast over. Uitstekend geschikt om er jezelf mee te verwennen, cadeau te doen of er juist samen van te genieten.

Facebook

BLIJF VERBONDEN
MET ONS

Instagram

BLIJF VERBONDEN
MET ONS